Nu är det dags för nästa svacka

Det är ingen bra dag idag, jag har fått sova 2 timmar inatt och det är så otroligt mycket tankar i omlopp. Tankar jag inte tänker ta upp här i alla fall men det är tankar som påverkar mig i det stora hela. 

På det så funderar jag på vad det är som tar ström ifrån batteriet eftersom det var med nöd och näppe att jag kunde starta bilen för en stund sedan när vi skulle åka på Haylies gympa. Jag hoppas att bilen startar när vi kommer ut dit igen om ca 40 minuter. 


Man ska veta att en lever de é klart. Man får heller aldrig mer än vad man klarar av sägs det. Förutom att jag går på sparlåga för att "orka" 

Haha syndens dag

Jag började denna långhelg med en rejäl sovmorgon förutom att jag vaknade 07.20 första gången. Mia hörde av sig och kollade om vi kunde hitta på något under hennes rast, vi vart inte sena med det. 

Åkte till donken för lunch och mycket häng. Jag är ju alltid så himla sen med att prova nya saker men caramellfrappe var inte fel, jag tycker inte om kaffe vanligtvis varken med eller utan mjölk och/eller socker men kallt kaffe med is och mjölk/glass det var fina grejer det. Var så lent och tog inte över precis lagom med andra ord.

Vad vore en Lördag utan någon skrattretande händelse? Min bil hade dött under tiden vi var inne utav oklar anledning så det var ju bara att dra fram startkablarna och ta till starthjälp. Ibland gillar han att jävlas med mig, haha! 


En dag i April

Denna Lördagen är allt bra härlig alltså även om det blåser rejält så är det varmt mot husväggarna. 
Vi har blivit klippta utav May-Britt idag och det var verkligen inte en dag för tidigt, jag har låtit klippa bort 5 cm och behålla längden som jag trivs mest med. Haylie har även hon blivit av med ett par cm.. så nu är vi i stallet och fixar medans mina föräldrar är på Granngården där de också har lånat ut de 2 flasklammen min mor rår om i år. Med andra ord så kan hon vila resten av dagen istället när hon kommer hem. Jag har inte hunnit eller orkat byta däck tidigare heller vilket blir av idag också, jag kör ju dubbfritt och då har det inte blivit så bråttom att hålla sig till den 15 April.