Bara slutbesiktning kvar

Jag skulle egentligen jobbat i dagarna 2 men jag vaknade med en fruktansvärd migrän igår och det är inte helt bra idag heller. Det gör sig dock desto mindre att det luktar starkt av rengöringsmedel i hall och badrum, Hej och välkommen tillbaka migränen från helvetet. 
 
Men nu är det i alla fall kliniskt rent och jag tänker börja att hänga in handdukar och alla våra grejer som ska in i badrummet. Det gör väldigt mycket för hemtrevnaden och minimera ekot. 
 
Mattan som jag fortsatte på igår kommer jag väl att göra klart under nästa vecka eftersom jag fick beställa mer garn till den mattan. Det kommer att bli så innerligt bra. Jag funderar på om det finns någon växt som skulle trivas i badrummet även om man inte har något fönster? Får undersöka saken för det skulle göra hela intrycket ännu bättre.
 
Och vila vila vila ännu mer..
 

Börjar med LCHF igen.

Det tar längre tid än man tror och jag är inte ens halvvägs ännu. Köket är klart, rent och fräscht på varje liten yta inkl golvet. Nu är det bara resten kvar och som vanligt så hjälper inte Haylie till. 
 
Olof sitter under kökssoffan då han inte vågar komma fram när Haylie är i närheten. Nu ska jag lite smått börja äta enligt lchf igen och därför kommer jag på Fredag att baka enligt lchf också. Jag har tittat ut 3 olika recept på bakverk som jag har tänkt att göra och de är självklart glutenfria också, Elin tål inte gluten och jag mår bättre utan både socker och gluten. Vägde mig idag och nu räcker det så jag kommer inte äta jätte strikt men inte direkt liberalt heller utan ett mellanting. Det ska bli skönt att få börja om igen och det börjar bra, idag har vi ätit lchf pannkaka som jag hade på ytte pytte lite ägare och några blåbär på. Räckte med två för att bli mätt.
 
 
4 ägg, 3 dl mandelmjöl, 1,5 dl mjölk, 0,5 tsk salt och 1 tsk bakpulver samt 25g smält smör. 
 
Svårare än så var det inte, Haylie kom in i köket när jag stekte dom och var helt till sig över hur goda de var. Så det blir pannkaka för mig imorgon på jobbet. Härligt!

Så mycket glädje inom mig

God förmiddag 🌞
 
Det kom 2 dm snö inatt och det fortsätter att snöa, jag älskar snö! Men jag älskar också våren och i helgen som var så var det 3° och kvittrande vårfåglar jag blev så glad och lycklig även inombords. ☃🐦
 
Jag kan med handen på hjärtat säga att uttaget av p-staven har gjort väldigt mycket hos mig, framförallt så känner jag mig gladare och känner lycka på ett helt annat sätt än tidigare. Men i och med hormonrusningen så kommer också känsligheten. Låt mig förklara, som igår till exempel när Elin smsa mig och kollade om det var okej att jag bakade fikat vi ska ha med oss på Lördag, medans de fixar maten för att hålla nere på kostnaderna. Så när jag frågade om det var något särskilt de var sugna på så fick jag svaret att det inte spelade någon roll då allt jag bakar är asgott. Då kände jag hur tårarna var påväg och att jag ville skrika ut min glädje fast nu fick jag skrika inombords eftersom Haylie låg och sov bredvid mig. 
 
Man kan se mig le i stort sett dygnets alla vakna timmar och det är verkligen så härligt, jag kan inte minnas att jag kände mig så här glad och tacksam som jag gör nu under hela 2017. Så för att fira detta så ska jag och Haylie först städa här hemma idag och när vi är klara så ska vi åka pulka. 
 
För övrigt så på Torsdag kommer det att ske en slutstädning av hall & badrum och på Fredag sker en besiktning. Så på Fredag kan man äntligen inviga badrummet och äntligen göra det personligt med rosa färgsättning på handdukar och mattor. 
Idag har elektrikern varit här och satt upp handdukstorken och nu funkar lampan också. 
 
Det ska bli så jävla skönt att få ordning på lägenheten igen och jag tänkte också försöka se till att få upp saker på väggarna i hallen också. Några vägghyllor och tavlor fattas mig. Hade varit underbart att ha upp min spegel på väggen också då fästet de hänger i dörren med ofta krokar ur när Haylie inte stänger dörren försiktigt. En golvväxt och mysbelysning med mer skulle göra hallen rätt.