Kul!

Herregud min kropp är slaktad men huvudet piggt. Jag hade egentligen tänkt att jag skulle åkt och simmat men det får bli imorgon när jag kör konditionsträning. Idag har jag gått igenom hela kroppen med min pt och det var kul, jätte kul faktiskt! 
 
 
Så när jag hämtat Haylie så åker vi till stranden istället och spenderar ett par timmar där. Det blir kul både för mig och för Haylie och billigare också för den sakens skull. Och bättre på brännan på framsidan av kroppen också, baksidan är brun och lite röd men framsidan är desto värre. 
 
Jag har all tid i världen att ta det lugnt om en säger så. Och Haylie kommer också att bli introducerad till gymmet då hon får följa med och sitta i fotöljerna när jag tränar. Det är ju rätt härligt att ha kommit igång 😊 

Härligt!

Jag är så innerligt glad ikväll, jag har blivit antagen till Löne- och personaladministratörs programmet 🌞 

20 Augusti börjar det och jag kan njuta hela jävla sommaren då jag bara jobbar 2 helger till innan jag går på semester. Borde kanske höra av mig till min AG om mitt besked, men det är inte min prio nu i alla fall. 

Imorgon mellan mina träningspass kommer jag att skrika ut min glädje i bilen för det passar sig inte just nu. Snart läggdags då vi ska upp tidigt imorgon, Haylie ska till ögonmottagningen igen kl 08.00 så får vi se vad de säger 😊

Kl 11.00 har jag min pt-timme och efter det tar jag och åker och simmar ett par längder. 

Då vart träningen igång

 
Den här veckan alltså, den har resulterat i träningsvärk i axlar och armar då jag både har börjat simma och börjat träna. Härligt! 
 
Det kommer att bli så att jag tecknar abonnemang efter min 7 dagars prova på är över. Jag har längtat väldigt mycket efter att börja och nu är vi där. Simningen kommer jag att fortsätta med också och det blir billigare att köpa ett säsongskort än att betala 45 kr per gång när vi är där 3-4 ggr per vecka. 
 
Väl värt spenderade pengar 👌 

Liknande inlägg