Dåligt med sömn

Jag bannar dig fullmåne för att förstöra denna natten för mig, jag som ska jobba långpass idag har sovit med medvetandet på under hela natten aka 2,5h. Det var allt jag fick och snart ska jag kliva på ett 10h pass + 1h obetald rast. Nä du jag är inte alls bitter men du kanske hör ironin i det hela. En klar fördel är väl ändå hur mysigt det är att höra småfåglarna kvittra där ute denna morgon. 
 
Desto mer längtar jag tills man kommer hem igen för då får jag göra klart vår påsktårta som jag ställde mig och bakade precis innan läggdags. Jag hoppas också att dekorationen blev så bra som jag har tänkt mig för det var lite knepigt att få till.. 
En liten påsktallrik ska även ordnas ikväll såvida jag inte totaldäckar i soffan, det enda jag behöver fixa är en liten omelett och koka ägg, tur det inte är mer avancerat än så. 
Och sen är jag långledig, gött! 

Tillfreds

Idag efter jobb och dagis fick vi så himla mycket gjort. Det är rent, jätte rent nästan överallt. Om nu städrycket håller i sig imorgon så gör jag klart det lilla som finns att göra, med andra ord vika/hänga kläder, moppa golv, damma av skåp och hyllor och rensa ur en ikeasäck med div.grejer som jag inte har en susning finns där i, plantera frön och rensa köksskåp. 

Haylie har hjälpt till en hel del också och det var verkligen så skönt att slippa behöva göra allting själv. Tänk om det hade kunnat förbli så fint?! Hoppet är det sista som lämnar oss.

Ikväll har jag passat på att spela nintendo för mig själv och insett det att jag är riktigt dålig så bytte till ett annat spel där det gick mycket bättre men det blir pinsamt när man dör på dumma platser. Tur att jag kan spela varje dag om jag vill för att träna inför min och brors kommandd spelkväll. 😉


Jag passade också på att korka upp min smirre efter att Haylie hade lagt sig då jag tyckte att jag förtjänade en. Gött 😍

Imorgon tänkte jag också göra en påsktårta för det lär jag inte orka på Lördagkväll eftersom det blir jobb under dagen. 

Alla gör vi misstag ibland

Ibland har jag svårt för att släppa saker som hänt så att det förföljer mig som ett vaccum. Jag har fått min avhylning efter ett misstag som jag gjorde och har egentligen släppt det men problemet är att det hela tiden tas upp av andra. Det i sig gör mig fruktansvärt stressad med en stor klump i bröstkorgen, varför kan inte andra också släppa och inse att jag har fått min tillsägelse och att jag inte kommer att göra om det misstaget?

Det har blivit så att jag inte pratar om saker som hänt mig eller saker som jag gjort fel med andra för att jag är rädd för att få på fingrarna igen. Samtidigt så vet man det att om man inte pratar ur sig om saker med någon så äter det upp en vid ett senare tillfälle. Det hände ju förra året när jag brakade och ibland ser jag tecken på att vara påväg tillbaka till en skör tråd med massiv inre stress. Jag vill inte tillbaka dit för det var så jobbigt att känna på det sättet och därför vill jag helst att det ska vara över och att folk börjar förstå att alla ibland gör misstag, varesig om man är medveten eller omedveten. Min hjärna tänkte inte på konsekvenserna och det är ju något som jag får leva med men det kommer inte att hända igen. 

Det finns så många saker som jag mår dåligt utav i min vardag men som jag just nu inte kan ta mig ur. Därför försöker jag acceptera mina brister så fort de uppkommer och går vidare men som sagt inte så enkelt när man hela tiden påminns utav dom ett långt tag efteråt.