Äntligen blivit med tvättmaskin

Då står den äntligen där och skiner. Och installatören var ingen dåligt snygg man i min egen ålder, varför kommer dom när jag redan har träffat någon? Fast min karl är ännu snyggare och helt fantastisk 😍 
 
 
Jag tänkte fortsätta städa i köket innan jag besöker gymmet och efteråt åker till Frugården för att låna mammas dator och göra klart två av mina inlämningsuppgifter. Jag har 3 stycken som ska in nästa vecka, 2 stora och en mindre bara att den ene stora har vi inte fått ut några frågor på ännu för dessa 3 kapitel som ska gås igenom. 😖 Känner mig lagom stressad att inte ha allting men ja blir jag klar med de här 2 som jag har så underlättar det fantastiskt mycket. 
 

Helt underbart!

Vardagarnas höjdpunkt är att befinna sig i skolan. Det är så himla roligt och jag trivs jätte bra. Vi är en bra klass och har jätte bra sammanhållning och hjälper varandra när vi kör fast. Alltid är det någon som det lossnat för lite bättre. 
 
Just nu mellan 10.00-13.00 har jag håltimme och liksom varje måndag sitter jag i studiehallen och pluggar. Idag vill jag bli klar med alla uppgifter i detta blocket, jag är på uppgift 3.15 och det är Likviditetsbutget i ett par uppgifter. 3.18 är en STOR uppgift samt också den sista där man ska göra både en resultatsbudget, Likviditetsbudget och starta verksamhet, utveckla affärsidén och mycket mer. Mycket text som man kan bli lätt förvirrad av om man inte är noggrann. 
 
 
Hinner jag klart innan håltimme är slut så kan jag påbörja mina 2 inlämningsuppgifter som ska in första veckan i Oktober. 
 
Det är så himla roligt och lärorikt, det känns som om jag har hittat hem. Det här vill jag verkligen syssla med 😍

Ännu en uppgradering av tatuering

Faktiskt så var jag iväg förra veckan och fixade till ännu en tatuering och jag är verkligen så himla nöjd med slutresultaten på mina. Den på armen är läkt men den på skuldran är inte helt läkt ännu dock har den slutat att klia 🖒 
 
Före:
 
Efter:
 
Snart dags att fixa linjerna på Haylies namn och sen cover up på benet. 😙