25 timmars resa

Jo vi åkte ifrån Hova vid 22.00 i torsdagskväll, jag och 3 grabbar. Vi hade riktigt roligt under hela resan, tror nog att jag lever 10 år extra med tanke på allt skratt. Vid 02.50 stod vi nere i Helsingborgs hamn och väntade på att ta färjan över till Helsingör som bara tar 20 minuter.

Jag körde bara i Sverige, då jag inte känner mig säker med att köra i tullar och i länder jag inte känner till. Så Ola körde då. Det krävdes ju någon med minst BE och det var jag och Ola som har det då båda har BECE.

Vi var ju ett långt ekipage också, var ju ingen liten bil och ingen liten kärra vi hade heller. Snacka om att det blåste i vattnet och så skulle man åka färja i 45 minuter jag trodde jag skulle dö för jag får sådan sjösjuka när det gungar ordentligt.

Det tog väldigt lång tid att vänta på våra pall som hade köpts ifrån Calles, sedan tog det en bra stund att lasta på kärran, vi velade också vid Sky och ett annat ställe. Sedan stannade vi även i Danmark 1 timme lite drygt och hälsade på 2 vänner till Eje och Niklas som de träffat på någon resa. Fikade och kikade i deras butik, alltså i Sverige borde vi kunna köpa vin och sprit i våran matvaruhandel också så som de kan i Danmark.

I alla fall när vi var i Sverige och efter att ha ätit på Max i Hyllinge så vart det jag som fick ratta oss hemåt igen.
När vi rulla förbi Tibro då kom det först snöblandat regn och sen började det toksnöa, stora jävla snöflingor och lite regn. Vägen var blöt och det var 1 plusgrader ute, jag kan lova att det gick inte fort eftersom vägen är kringelikrokig och blöt och så såg man knappt något pga snön. Samt att vi hade sommarsulor på!

Vi kom iaf hem till Eje runt 22.30 eller något sånt.
Jag åker gärna ner till tyskland igen, inte för att man får mat och dryck gratis utan för att man kommer ut och ser sig omkring. Visst att man är helt utpumpad, snortrött när man kommer hem men det är det faktiskt värt.

Efter att jag hade åkt ifrån Eje så åkte jag direkt in till stan där jag träffade Mia en liten stund innan jag åkte hem vid 1 halv 2 gick in kollade mail och så och tvärslocknade på 2 röda. Vakna 12 timmar senare och är fortfarande trött men ändå känns det helt okej.

Så nu har man duschat och klätt på sig något sånär i alla fall så får vi se hur dagen ser ut annars.