Inte pedant men nu är det desto roligare..

Jag kommer inte ihåg om jag sagt det förut men sedan jag fick min soffa så blir det inte lika stökigt och nu är det helt plötsligt roligt att städa. Jag har aldrig varit en pedant men nu när jag har Haylie och Nova så är det andra än jag själv som stökar ner och då kan jag bara inte leva i skiten för länge. Ibland tar orken stryk och i de allra flesta hem där det inte finns någon städerska som kommer hem och städar hos andra så ser det faktiskt ut som det gör hos mig. Jag syftar nu på de som har ett eller flera barn. La nämligen upp en bild på mitt vardagsrum när det såg ut som Hej kom och Hjälp mig sist och fick sådan respons att jag inte var själv som hade det stökigt hemma då det var många som även dom la upp bilder på hur deras hem såg ut just då för tillfället. 
 
Nu är jag snart klar men vill vänta lite till så att Haylie somnar lite djupare. Har dammsugning av golv och soffa kvar i vardagsrummet, plocka upp filmerna som ligger på golvet, sätta in papper och skit i pärmen och torka golvet. Det är det enda som är kvar då både sovrum och köp är klara.
 
Imorgon behöver jag ringa och boka vacc till Nova, köpa en ny pärm då den jag har är rätt full och sedan har jag inte så mycket mer inplanerat.