Bilträff & Jobbsökeri

Sitter och funderar på Barkarbyträffen som kommer att ske i vår, förhoppningsvis är den i slutet av April som förekommande år även om det är ett annat crew som håller i det i år. Lite sugen på att åka dit eller nja lite och lite är lite i underkant.. jag är jätte sugen på att åka dit! Med eller utan Haylie, det får vi se men en sovplats ska vi allt fixa oavsett. Har ju mina kontakter däruppe och en och annan som mer än gärna vill ses.

Jag vart lite sådär när jag fick posten igår och min handläggare på af hade skickat ett papper om rekryteringsträff på Arlanda, alltså jag vart sååå sugen men jag måste ju tänka på Haylie i första hand. Boende och dagis är ju det svåra att få och det är inte värt att åka på en rekryteringsträff och veta att med mitt cv och tidigare erfarenheter har en stor chans att bli rekryterad men utan möjligheter att bo och just ha barnomsorg så är det inte ens värt besväret.

Vet inte om jag skrivit det tidigare att jag ska på möte på Onsdag om en tjänst som senare leder till en tillsvidare anställning efter 6 mån prov. Det ska bli jätte roligt så jag hoppas att det går vägen för mig, det som är lite svårt med detta är att det finns så lite information att läsa in sig på. Visst det är Mariestads kommun men runt just den avdelningen. Fast med tanke på hur duktig jag är på att söka information så ska det inte vara några problem. Att kunna lite är bättre än ingenting!

Fortsätter ju självklart att söka jobb och sommarjobb, det är ju bara att tacka nej sedan om man får ett. Snart så borde den där pluggen lossna och fy fan vad skönt det skulle vara om jag fick jobb! Få tillbaka rutinerna, känna mig behövd, få en riktig inkomst och framförallt börja må bra igen! För det finns väl ingen som är arbetssökande som mår riktigt bra?