Lyckokänslor

Man blir inte direkt ledsen när Haylie för några timmar sedan sprang omkring och sa Fint Fiint om och om igen efter att jag hade satt upp det nya duschdraperiet och lagt ut den nya badrumsmattan båda i färgen turkost. Jag går omkring med värsta lyckokänslorna här hemma över hur fint det har blivit och hur fruktansvärt bra smak jag har. Har i och för sig plockat undan i Haylies stökiga rum och i mitt stökiga vardagsrum så nu slipper jag få ångest utav att se oredan. De nya fönsterlamporna är sååå snygga, alltså jag blir så sjukt glad.
 
Jag har dessutom problem med bilen så jag vågar inte åka några längre sträckor tyvärr. Annars var tanken att vi skulle till Leklandet imorgon men får skjuta på det och istället hoppas på bra väder imorgon så att vi kan gå till lekplatsen en stund, sedan har jag likaså tvättid imorgon också. Samt att man ska diska och städa klart också.
 
Jag har tänkt att köpa en ny tv nästa sommar och ska hitta en vhs-spelare som funkar och så köpa en dvd-spelare under de kommande månaderna så att vi kan titta på film. Har ju mängder med filmer dock fungerar inte min cd-spelare till datorn. Vad säger man, jag är inte den som är den som byter saker hur som. Min dator köptes några dar innan julen 2009 och den fungerar ännu. Såklart kommer man att byta ut datorn också så småningom men det lär dröja speciellt med tanke på hur hårdhänt Haylie är mot den när hon inte får se på Teletubbies in time! Eller när hon slår igen datorn under tiden hon tittar på Teletubbies och sedan vill att man sätter på Teletubbies igen.
Eller när hon blir arg för att hon inte får som hon vill, antingen så slåss hon, kastar saker eller bits. Bara älskar livet som småbarnsförälder till en trotsig 2 åring ibland. Det är tur att hon är så söt och för det mesta väldigt snäll och hjälpsam.