Gröna fingrar

Det kändes så bra när jag gått ifrån mötet imorse, jag kände mig så mycket lättare och gladare än på mycket länge. Jag har förtroende för min samtalsterapeut också vilket är jätte bra. 
 
Jag har dock sovit ett par timmar nu under lunchtid, för att sedan komma ihåg att jag har tvättid. Så gick ner för att kolla om jag kunde byta tid men finns ingen ledig förens Tisdag näst nästa vecka så gick upp och hämtade det lilla jag har, 2 maskiner körs nu och sen är det klart. 
 
Under tiden jag väntar så har jag planterat om 2 av mina sticklingar och några tomatfrön. Går det vägen så har jag 11 busktomater i sommar att skörda ifrån. 
 
 
Jag har dock inte alla grönsaker som jag velat ha ännu men det kommer väl i April. Resterande frön som jag har ska inte planteras förens tidigast i April så då kan jag lika gärna slå på stort. Samtidigt hoppas jag att mina jordgubbsplantor har överlevt, de fick lite vatten igår men tror samtidigt att löv och min julgran har skyddat dom ifrån den värsta kylan. Det kommer lite grönt på ena sidan så får hoppas på tur.