DĂ€r sprack min plan om sovmorgon 😂

Godmorgon! 
Jag vakna straxt efter 6 idag för att jag hade glömt att stÀnga av mina vÀckarklockor, dÀr fick jag för den sovmorgonen alltsÄ. Jag funderade pÄ om det var Söndag eller MÄndag sÄ fick ta upp telefonen för att konstatera att det var MÄndag. 
 
Jag tittade pĂ„ partiledardebatten igĂ„r och somnade nĂ€r det var 20 minuter kvar, lite intressant faktiskt. Hade sjĂ€lv inte kommit pĂ„ tanken att titta om inte min karl hade sagt att det var nĂ„got han ville titta pĂ„. Nu bor ju han i TĂ€by 😔 sĂ„ tyvĂ€rr fick vi se pĂ„ varsitt hĂ„ll. Jag hade nog somnat oavsett tror jag. 
 
Men en som haft det bra denna helgen Ă€r Ă€ndĂ„ min lilla H som var pĂ„ mormordagis denna helgen. 😊
 
 
Nicki som lilla H sitter pÄ Àr en ponny pÄ 27 Är och pigg som en unghÀst. Hon hade svÄr fÄng för ett par Är sedan och det mÀrks inget pÄ henne idag.
 
 NÀr jag ser dessa kort sÄ vill jag ocksÄ upp pÄ hÀstryggen, Freja Àr den som skulle passa mig. Det Àr mÄnga Är sedan nu som jag red och jag saknar det verkligen. Nu har jag inte tagit dessa sjÀlv utan har lÄnat de ifrÄn min mors facebook dÄ jag sjÀlv jobbade nÀr de var ute och grejade med djuren.

Kommentera hÀr: