Många födelsedagar på gång

Jag har lite svårt att förstå att min lilla tjej fyller hela 6 år nästa Fredag och jag har bestämt mig för att låta henne få ta hål i öronen. Hon har frågat rätt länge om hon inte skulle kunna få ta hål i öronen och nu känns hon stor nog för att få det. 
 
Har precis köpt ett par örhängen till henne som hon kommer att få i födelsedagspresent men tänkte droppa förbi butiken och fråga om det är tidsbokning som gäller eller drop in.
Kom på att man behöver vara ute i god tid om man vill ha en annons i tidningen så det har jag också fixat nu, förra året glömde jag totalt att vara ute i god tid så det blev liksom ingen då. 
 
Något mer jag ska göra är att baka de kommande dagarna så att man slipper tänka på det och göra tårtbottnar. Jag har tänkt att vi i familjen firar Haylie på Fredagen och så får hon ha ett barnkalas i mitten av Augusti istället och så ska vi prata om vad för sorts kalas hon vill ha och vilka kompisar hon vill bjuda in. Herregud vad det är mycket att tänka på! Och på det så åker jag till sthlm för att gå på P!nk den 3e och vi skiter i min egen födelsedag, den är ändå på en Söndag i år och innan dess har jag lovat min kära lilla farmor att komma på hennes 90 års kalas. 
 
ibland funderar jag på varför man lyckades pricka in 4 generationer inom loppet av två veckor, det är en redigt hektiskt tid som det är liksom samtidigt funderar jag på att ha en liten bjudning för de allra närmaste, en tjejkväll med gött folk och möe skratt. Samtidigt kan det tas senare också, jag håller dessutom på med en specifik grej till en annan vän som jag inte hade råd att fira så spektakulärt som jag ville förra året och hon vet att det kommer men det tar lite tid. Ska bara kidnappa henne också en helg i höst 😉
 
Ska ta reda på när de två nyaste tjejorna i min umgängeskrets fyller år aka de jag gick med på utbildningen och som är helt enkelt genuina. Den ene fyller 30 i år och då vill man ju fira henne med pompa och ståt den andre är ett år äldre än mig och redan fyllt. 
 
Jag älskar verkligen att planera och ge gåvor som det finns mycket tanke bakom 😍