Skitdag på jobbet!

Seriöst denna dagen börja inte alls bra!
Jag hittade inte riktigt vart det var jag skulle så fick ringa Bellmans som kopplade mig till en annan som körde samma. Första samtalet så bröts det så fick ringa tillbaka till Bellmans där de kopplade mig igen till samma kille!

Haha alltså där försvann 1 timme på att man inte visste exakt vart men men på Måndag vet jag exakt vart jag ska i alla fall!

Hann köra 1 lass sedan började oljelamporna att lysa och vi vet ju vad man ska göra när de lyser. Men slocknade igen och då kunde jag åka och tanka, sedan ställde jag mig på parkeringen vid Scania i Kallhäll för att låta motorn svalna innan jag kollade oljan.

Tror ni inte att det inte fanns en enda jävla droppe på hela jävla stickan eller? Precis samma jävla skit som det var för 3 veckor sedan. Så gick in för att köpa Olja jaha då var det Kreditstopp fick först ringa chefen som inte svarade sedan ringde jag Erik på kontoret och till sist Macke.

Så vart ju bara att åka till Verkstan och vänta på Macke i typ 1 timme och då slumra jag till i kanske 10 minuter och när jag vaknade så ryckte någon i lastbilen så vart lite uppskärrad en stund tills jag såg vilka det var.

Har nu med mig en oljedunk i bilen ifall om att jag behöver fylla på igen. Så jag rulla igen vid 11 och mellan 11-13.15 så hann jag med otroliga 2 lass men det var fan i mig på håret måste jag medge! Annars hade jag väl fått åkt ut i skogen och tippat av skiten för det ville jag då fan inte ha på mitt ekipage hela helgen.. blöt jävla sörja, Nejdu!

Ska packa iordning lite saker för ska Ner till Pillis i VH och låna hennes dusch och umgås lite :) Sedan tillbaka till Spånga för att ställa bilen innan vi ska ta tåget till centrum och sedan därifrån försöka ta oss till Helenes Krog och Bar på Hornsgatan/Mariatorget!

Imorgon ska vi träffa mina päron på Grand hotell på morgonen, då blir det väl att låna duschen där med :) Haha! Ska bli roligt att träffa mina päron igen, Hoppas de ser att jag har tappat ganska mycket i vikt. Emelie såg iaf det igår :)

Ska försöka att hålla mig någorlunda nykter ikväll eftersom jag inte har sovit på 2 nätter varav 2 timmar igårkväll och 10 minuter förut.. Kommer inte sluta så väl annars! Men imorgon blir det fest :P

Kommentera här: