Jobb..

Jobbar massa i helgen med. Fast idag är det rätt slappt. Har 4 lastningar mellan 14.30-16.00 vilket är mys! Vad gör man efter 18.00 sen?

Lappmögel

Det snöar lite här och där idag, än har jag bara sett hagel och tydligen ska det vara halt. Och jag ska innan jag åker ikväll sätta på mina vintersulor för snart kommer lappmöglet på allvar och då vill jag verkligen inte vara 30 mil ifrån mina vinterdäck.

Räkningarna är betalda och skulden till min pappa är betald också. Ska bara lämna in bilen nästa vecka och det kostar 5000 lite drygt. Ska även åka till Horze och köpa ett vintertäcke till Nerica.

Har börjat titta efter julklappar till familjen än så länge har jag bara en önskning ifrån min mamma som jag snappade upp.. så jag ska beställa en sådan till henne. Det blir den enda julklappen hon får då den kostar 800 spänn. Sedan ska jag beställa grejer till min lillebror så att jag får grejerna istället för att han får ett presentkort så han kan köpa själv för tydligen så fungerade inte den som han fick förra året.

Sedan har jag en liten fundering på vad man ska köpa till farmor och min farbror Tore.. pappa är också en utmaning. Men det är bättre att vara ute i god tid så slipper jag stressa i December samt att jag lär vara mindre fattig i januari-februari då.

Bäst att sätta fart. Har inte gjort något vettigt idag.

En ny tradition har fötts

Tydligen tycker den nyblivna morsan att jag bloggar dåligt. Jo tack jag vet att jag gör det. Dagen började med att jag och Elin red ut med damerna.. fick lite utskällning men samtidigt så var det jag som gjorde fel när jag trodde att jag gjorde något bra. Tur man har Elin som kan säga ifrån!

Sedan efter ridturen fixade vi iordning oss och åkte till Skövde där vi först åt lunch på Kryddan. Och utsidan ser ju inte ut att vara något att hurra över men jösses vad fint det var därinne. Riktigt mysigt och bra mat! Kommer bli en av våra favoriter så småningom.

Efter maten åkte vi till Elins Espland och shoppade.. jag var väldigt snål idag, köpte bara en ögonbrynspenna för 29,90 och en klänning på rean för 50 kronor.

Jag gillar att vara smakråd åt andra. Elin fick med sig en hel del kläder och 3 par nya skor och framförallt den där håriga västen. Hon kommer att bli en pangpingla både i vardagen och på fest därnere i Halmstad nu :)

Och sedan åkte jag och lämnade henne på stationen för att hon skulle ta tåget ner till Halmstad. Vi har sagt det att det här ska bli våran tradition att vi träffas en heldag samma dag som hon åker ner till Halmstad. Trivs så sjukt bra med min underbara vän <3

Resten av dagen kommer jag att tvätta och packa för imorgon åker jag till sthlm. Imorgon ska jag även byta till vinterdäck.. Det ska ju komma snö har jag hört ryktas!