Fredag

Idag är ingen bra dag, huvudvärk och orkeslös, så det enda jag tänker göra idag är att plocka undan en aning och vila. Vi ska även lägga oss tidigt ikväll så att man kommer upp i tid imorgon. 
 
Jag kan liksom inte förstå att det är April imorgon eftersom jag är kvar i Februari. Min sjukdom har med det att göra att jag inte hänger med, de veckorna jag var sjukskriven förstår jag inte vad jag gjort. Jag hoppas verkligen att jag kan njuta och ta det lugnt den kommande tiden. Men tyvärr tror jag samtidigt att min depression kommer att hålla i sig ett tag. Och jag måste lära mig att tänka på mig själv och att säga ifrån för det är något som jag är dålig på. Och kan folk köra över en så kommer de också att göra det, har jag lärt mig utav egna erfarenheter. 
 
 

Fixat

  • Ansökt om sjukpenning ✔
  • Skickat iväg kassakort. ✔
Skönt att ha fått det avklarat, nu vet jag inget mer som väntar på att fixas. Jag ska straxt åka till stan då jag har tid hos terapeuten och så hämtar jag Haylie efteråt. Så lite städning på det skulle inte sitta fel.

Torsdag

Haylie är på dagis sedan lite drygt 1,5 timme tillbaka och jag är på Frugården och tvättar, behöver ha rena och finkläder att skicka med Haylie i helgen när hon ska till min moster när jag jobbar. Men ska även försöka hinna med att ansöka om sjukpenning för perioden som jag var sjukskriven, jag håller på att bocka av allt som jag hamnat efter med och breven till både försäkringskassan och A-kassan fick jag iväg igår. Så det sista som jag vet just nu är just sjukpenningen, sedan tillkommer det väl saker allt eftersom. 
 
Dock ska jag försöka få ur mig lite saker hos min terapeut senare idag, det behövs om en säger så. Jag får inte glömma att ta min medicin när jag kommer hem för det glömde jag imorse. Var ju så fruktansvärt trött imorse eftersom igår somnade både jag och Haylie i soffan någon gång runt 18-19 tiden och vaknade ca halv 11, då kunde ju inte jag somna om förens halv 4 imorse och så vaknade jag vid 8 när Haylie ropade ifrån toaletten. 
 
Det har varit ansträngande dessa två dagar som jag jobbat mest för att jag ofta är orkeslös var och varannan dag vilket det i sig är ganska jobbigt när man inte orkar med sig själv emellanåt. Så jag vet att efter helgen så kommer jag att vara ännu tröttare eftersom det är andra tider och ett helt annat tempo men å andra sidan så kan jag vila under nästkommande vecka.