Torsdag hela veckan eller??

 
Imorse vakna Haylie ovanligt tidigt såsom klockan 05.00 men det var ju bara för mig att göra välling och ge henne och hon är så duktig för hon vill också hålla i flaskan.
 
 
Hon har fått börja att sova middag i vaggan och hon gillar verkligen min filt som är så mjuk och varm, den värmer hennes annars så kalla kropp då hon fortfarande har svårt att hålla värmen. Lilla snuttan. Hon är som jag just nu väldigt trött, fast hon sover iaf flera gånger under dagen vilket inte jag gör.
 
 
Medans Haylie låg i babygymmet så stod jag och gjorde spagetti och köttfärssås och så självklart en sallad till. Blev sjukt gott måste jag säga, tur att man har för flera dar framöver :)
 
 
 

Redan torsdag

Det är redan Torsdag, vart har veckan tagit vägen?
Jag har sovit halva dagen, funderar på om jag helt enkelt behöver äta lite mer järn eftersom jag är så trött. Får undersöka saken. Usch känner mig riktigt risig rent ut sagt!

Öppna förskolan

Idag åkte vi till öppna förskolan och träffade andra bebisar, Haylie var näst yngst de flesta andra bebisar kunde sitta, krypa, kravla och börja resa sig upp. Det räckte med 1 timme för Haylie då hon blev gnällig utav trötthet. När jag klätt henne och satt henne i babyskyddet och tagit den på armen så stensomna hon.

Haylie sov i ca 1 timme då Kia skällde en hel del då vi fick besök av Pentti och Marrlis och hennes hund. Sedan har vi tagit det väldigt lugnt efter det. Haylie har sovit flera timmar så nu är hon vaken en stund och leker i babygymmet innan hon blir hungrig och sen trött igen.