Stolt liten tjej

 
Lilla H fick rida lite tillsammans med Petra en bra stund efter detta kortet togs. Lilla H fick dessa ridbyxor av mormor och hjälmen har hon också fått, dessutom ska det även finnas en säkerhetsväst till Lilla H också. 
 
Jag vart allt bra sugen på att hoppa upp på hästryggen igen, det är ju snart ganska exakt 4 år sedan jag satt på hästryggen sist, samma gång som jag red ofrivillig rodeo på fältet. Haha tider det!
 
Nu när vi har Anna kan jag inte skylla på att jag är för tung heller så ja det kommer nog att bli inom en snar framtid som vi åter igen är uppe i sadeln. 🐴👍

Onsdag

Jag blir lite ledsen över att det kanske är sista passet innan semestern som jag jobbar samtidigt som Kotten, det är roligt och bra att jobba samtidigt som honom eftersom man slipper känna sig dum om man behöver fråga något. Ta det inte fel nu, det är aldrig dumt att fråga en gång för mycket. Men det är just det att en sådan grej som ex vår handdator ibland kan den ha sitt egna lilla liv och jag visste inte att man kunde låna den andre bilens handdator efter att man loggat in sig på sin. 
 
Det förklarade Kotten för mig att det gick. Han var också den jag gick min lära med förra året så vi klickade bra, man träffar ju sällan sina arbetskamrater eftersom vi går om varandra. Mina alla arbetskamrater är helt klart värda en stor eloge! 
 
Men om jag kollat kalendern rätt så bör han jobba när jag gör mina sista extrapass innan jag går på 3 veckors semester. Jag förstår om det låter konstigt att jag hurrar över 2 pass till istället för att börja min sem. helgen innan men saken är den att det gör jäkligt mycket på lönen. Ni förstår skillnaden mellan 97,4tim och 119,4 tim. Bara att jag får lägga till en dag till dagis eftersom jag behöver sova på förmiddagen efter jobbet. 
 
👍👍👍
 
Nuu ska vi straxt hämta hem lilla H. Och sen ska vi till Skövde och köpa jordgubbar på Grönsakshuset. 🍓 
O så ska här städas lite under dagen.
 
O inte att glömma, ta en promenad med lilla H också. Kan lika gärna passa på iom att jag gått 36536 steg dessa två nätter. Har 1 natt och 2 dagpass kvar för denna veckan. Så stegen kommer att utökas ytterligare 😊
 
 

Måndag

Jag är lite förvånad att jag lyckades somna utan att ligga i flera timmar och vrida o vända på mig. Samt att dessutom vakna knappt 4 timmar senare, vi ska snart till dagis och jag började att förbereda lilla H igår att jag skulle jobba idag och att hon skulle till dagis och sen gammelmoster. 
 
Någon gång under dagen så ska det komma en person och köpa den gamla matstolen som bara stått och tagit plats. Och så tänkte jag när jag är ledig på Ons-Tors gå igenom allt annat som jag har som ska säljas också. Så att jag blir av med allt som inte används och som bara tar upp en massa plats. 
 
Jag känner som så att jag behöver få tummen ur och få saker gjorda nu även om jag har en fruktansvärd orkeslöshet sedan drygt 2 veckor tiĺlbaka. Förhoppningsvis biter inte samvetet mig i rumpan efteråt. 
 
Och så hoppas jag på att det blir fint väder de närmaste dagarna så att jag kan börja måla, behöver köpa penslar och rollers bara. Och inte att glömma wax också! 
O en massa annat som jag behöver också när jag tänker på det. Blir till att skriva en lista tror jag nog.