Utmanar mig själv under Februari månad

Varit hos Pillis ett par timmar, var bra dock de 2,5 timmarna som kunde varit trevligare behöver inte gå in ordagrant med vad som hände just då.

Jag ska faktiskt utmana mig själv, hör och häpna, eftersom jag vet att donken är min stora lass så ska jag inte äta på donken en enda gång under hela Februari. Vore roligt att se hur många kilon man tappa på den månaden också. Jag vet ju vad jag väger just nu så vi får väl se vad vågen står i början av Mars :)

När jag är sådär sugen på kvällen så blir det lätt creme frasche paprika chili och sen paprikastavar, jävlar vad gott det är och jävlar vad den röda paprikan sätter igång min mage. Det gör den röda paprikan även när jag inte har någon dipp till så nej det är inte dippens fel!

Åka och hälsa på Pillis i VH

Yaaay, HaHa gjorde Nea smått sur när hon läste om sig själv :D
Har duschat och ska alldeles snart åka ner till VH som jag inte har varit hos Pillis och hälsat på sedan jag blev hotad på den där festen hos henne där hennes i alla fall då var dejt, ingen aning om de träffas ännu men jag börjar må bra igen efter den händelsen.

Ska föna mitt hår för vill ju inte att det hinner frysa innan jag fått upp värmen i min bil, det är ju trots allt kallt ute. Och jag hoppas att min lastbil startar imorgon även om jag inte får något jobb imorgon heller så vill jag ju ändå försäkra mig om att den startar ifall man ändå skulle ha turen att faktiskt få en körning.

JaJa jag ska säga till David innan jag åker att han inte får låsa mig ute att det är bättre att jag låser när jag kommer tillbaka ikväll för känner jag mig själv rätt så brukar det bli ganska sent när jag åker ifrån Pillis.

Och som vanligt lär jag åka genom söderledstunneln och den vägen tillbaka till solvalla sen, brukar ta den vägen tillbaka till kontoret efter att ha varit i vh. Har dessutom inte gjort min premiärkörning med s60in i stockholms centrum, haha!!

Vecka 5, Dag 2 - Jobblös än så länge..

Jaha då var det Tisdag igen då. Och ja bara för att det är så snuskigt kallt ute så har man ingen körning och jag förstår faktiskt att gubbarna som jobbar ute på byggena hellre tar det lite lugnare när det är trots allt -11 grader.
Jag hoppas dock på att det blir lite varmare snart :)

Jag vart lite off för en stund sen när Linnea sa att hennes bror redan har en dejt till hennes bröllop så jag inte kunde komma, min första tanke var "Jaha kul för honom men då kan han ju satsa på henne istället" tills Nea sa att hans son förmodligen hade tyckt att det var en diss om hans pappa tog med mig istället. Haha den där svartsjukan gör sig påmind emellanåt :P

Fick en tår i ögat nyss också. Nea ska lämna mig för England, så då måste jag alltså åka dit för att bli utsatt för hennes mobbning. Måste erkänna att det är bra på ett sätt också för då får jag ju anledning att åka dit och träna upp min pinsamt dåliga engelska. Skratta inte åt mig men jag hade faktiskt svårt för engelskan i skolan!

Synd att man inte pluggade på distans just nu för då hade jag i allafall haft något att göra än sitta här men vi får väl se helt enkelt. Kanske åker en sväng ikväll igen, var ju ute och varmkörde min personbil lite drygt 1 timme igår.

Ska även erkänna att jag saknar faktiskt Emelie en smula men jag har inget att be om ursäkt för då det inte är jag som klagat på varenda jävla kille som jag träffat oavsett om det varit vänner eller inte!