Julklapp till mig?

Jag tror att jag tänker köpa en servis till mig själv i julklapp. Jag behöver mer tallrikar, djupa tallrikar, assietter, koppar, glas och skulle också vilja köpa andra bestick men de jag har funkar nu också. 
 
När jag tänker på det så skulle jag behöva göra egen lådinsats för att mina lådor är så små att det inte verkar finnas så små insatser till lådor av mindre storlek. Vilket är ruggigt irriterande eftersom allt ligger huller om buller i mina kökslådor. 😡
 
Så jag måste åka till Ikea i December för jag vill slippa frakten på 399:- 

Måndag

God morgon,
 
Igår var jag totalt utmattad på alla plan både för Lördagens upplevelse och tidsomställningen att gå från sommar- till vintertid och om det var fullmåne inatt så vet jag varför jag hade svårt att somna annars inte. Jag tänker bara ta det lugnt idag men ändå hitta på saker och behöver sätta på mina vintersulor för det har jag heller inte hunnit att göra. 
 
Jag låg tidigt imorse och tänkte på om man inte skulle börja julpynta, gå all in, jag menar det är November imorgon och varför skjuta upp när man kan ta det när man vill och istället satsa på julbak, julstök med mer senare. Ingen stress ingen press. Hade gärna tagit in en julgran nu men den får vänta till sist. Mitten på December då får den gärna komma in och sprida julig doft. Så jag ska nog byta gardiner i mitt sovrum och i vardagsrummet, köket väntar jag lite med. Åka iväg och lämna in kläder till klädinsamlingen ska jag också göra. Vill bli av med det så att man kan använda ytan till bättre saker. 
 
Tänker idag även skriva ner allt jag tänkt få upp på väggarna så småningom, det är verkligen skit att ha betongväggar för ska man ha upp saker kan man lika gärna vänta tills man har allting hemma så att man gör en totalförändring direkt. För jag har mycket tavellister som jag vill få upp, tavlor, tallrikshyllan, hängare med mer. 
 
Gå ut och samla lite naturmaterial borde vi också göra till vårt pysslande. Vi ser hur långt vi hinner. 👍

En dag på Elmia Scandinavian Horse Show

Idag är jag så jäkla trött att jag vet varken till eller från. Lilla H vakna halv 7 och jag har sovit till och från sedan dess tills nyss. Men vi hade en fantadtiskt rolig dag igår och min mor trodde på fullaste allvar att vi skulle bada på badhuset bredvid Elmia tills vi körde förbi deras parkering. Vi missade lite utav det vi hade velat se men vi kom iväg lite sent och fick även leta efter bankomat. Men vi hann ändå se mycket på dressyrarenan ändå och en tjej som insprerade enormt mycket, hon hade inga ben efter en olycka och ändå så red hon. Min mor har ridit 5 ggr det senaste året och att min mor fick se denna inspirerande tjej tror jag trots allt var bra. Vi kan nog binda fast benen på min mor också tills hon tränat upp balansen lite. 
 
Det var även häftigt att vara på plats och se när de red 1,50 klassen i hoppning. Men det vi tyckte var dåligt var att mässpriserna var 10% lägre än ordinariepris. De kunde åtminstone haft 20-30% iaf. Fanns mycket fint och man skulle velat haft en hästlastbil men det lägger jag in i min dröm om min framtida gård. Det finns ju ett hus som jag så hemskt gärna skulle vilja ha men som jag inte har kapital till. Men nån dag ska min dröm gå i uppfyllelse!
 
 
 
Vi har skrattat hela vägen hem ifrån Jönköping och jag kommer aldrig mer kunna se en lunchkorv på samma sätt som innan gårdagen. Herregud alltså! Men väl hemma så hade lilla H blivit hämtad utav min far på min begäran för att jag inte skulle hinna hämta lilla H till 20.00 
 
Under tiden jag satte fast bilbarnstolen i min bil (lånade mina föräldrars) så släpptes hästarna in och väl inna kollades de igenom och tränade lite också. Det blev även dans i stallgången, jodå hos familjen Lindberg på Frugården där kan allt hända! 
 
Vi har redan bestämt oss för att att vi ska åka dit igen nästa år även om priserna kommer att vara mycket högre för i år var de skitbilliga!