Framme i väsby

Vi anlände för en liten stund sedan till Väsby och vi kom iväg 40 minuter efter tiden vi egentligen hade satt då vi båda hade sovit längre än vi skulle. Sedan var det lite problem att få släpets belysning att funka med DW-40 gjorde susen i båda kontakterna. 
 
 
Jäklar vad det byggs om överallt och man har ingen direkt susning om hur man kör när de oranga vägmarkeringarna inte sitter som de borde. Men vi kom fram till adressen och nu håller Jocke på att lasta kartonger och lilla H o jag går till lekplatsen så länge.

Alla färger har inte kommit

Rackarns det blev inte någon färg ilagd idag då det bara hade kommit 1 färg av flera. Kanske kommer resterande imorgon och vi får se när Mia har tid att komma och hjälpa mig. 
 
Vi var efter jobb och dagis till Frugården för bilbyte, min bil har inget drag vilket vi behöver imorgon bitti då vi kopplar på ett släp straxt innan vi åker mot sthlm. Pappa skulle sätta på vinterdäcken på släpet ikväll då vädret är lite osäkert imorgon. 
 
Jag ska dock försöka att somna nu  till ljudet av P1 Historiepodd, jag älskar att lyssna på historia det är så intressant. 

Hårfärgningsdag idag

God morgon,
 
Jag somnade sent idag igen trots att vi la oss vid 21, helt värdelöst och jag vågar inte ens somna om. Jag ska gå upp alldeles straxt och göra i ordning min matlåda i alla fall. 
 
Jag blev också klar med gaderobsrensningen, på Haylies sida så finns det något enstaka plagg i 116 kvar resten i 122/128 och på min sida något enstaka plagg som jag inte använt på länge men som bara väntar på en lite större viktnedgång. Dock fyllde jag en hel blå ikeapåse med utrensade kläder och vissa utav dom är i stort sett oanvända, några är trasiga och ska slängas etc. Det blev en bra dag igår även om just pysslandet av gaderoben tog i stort sett hela dagen. 
 
Idag efter jobbet så blir det färga håret, nu är det bara toning men jag är ändå lite nervös faktiskt. Jag har 3 pkt som ligger och väntar på mig på Tempo varav en är ifrån Lyko med hårfärg... Mia kommer förbi ikväll efter jobbet och hjälper mig, det är nästan så att hon har längtat mer än vad jag har gjort. Jag har nog en liten 30 års kris därför är det bra med toning, det försvinner efter några tvättar.