Sista Måndagen i Juli

Jo jag anmälde i helgen att mina kökslådor behövde nya handtag då de inte längre gick att skruva i samt så tog vaktmästaren med sig en låda för att limma ihop då den rasade isär. Passade på att ge honom lite mer jobb när han ändå var här, jag vaknade 2 ggr nu på morgonen utav att brandvarnaren verkligen tjöt helt utan anledning och jag bytte batterier i vintras på den så att det var dåligt batteri var det då inte dessutom har det ett irriterande pipande när den ska bytas. Men i alla fall fick den utbytt helt och min 2a brandvarnare uppsatt i vardagsrummet samt så tog han ned skruven i Haylies rum som man omöjligt kunde se vad den haft för syfte samt så fyllde han igen hålet. 
 
Har också fått ok att sätta upp krokar både inom- och utomhus så det ska också göras. 
 
Vi sov 2 timmar i eftermiddags efter att vi ätit en sen lunch, gjorde lchf pizzabullar och de blev okej och Haylie verkligen älskade dom! 
Nu ikväll så har jag gjort en vegan tårtbotten och den blev såå bra! Kommer nog göra en till ikväll eller imorgon. Aja imorgon ska allt göras klart. Tårtan ska fyllas, banoffiepajen ska fixas, kakor och bullar ska bakas. Vi ska städa klart och det lär bli en sen sänggång för mig i dagarna två. Samt så ska vi handla övriga ingredienser som saknas imorgon. Det blir nog väl till slut! 

Måndag

God morgon 🌞
 
Det blev sent inatt och jag hann ändå inte se slutet på filmen innan jag höll på att somna. Så vad ska vi göra idag? Vi ska baka klart allting och jag ska fortsätta med städning i kök och sovrum. Håller det fina vädret i sig så blir det strandhäng också. 
 
Vi började morgonen på ett bra sätt också, blev insmörjd med Body Butter av lilla H samt att hon också blev insmörjd. Hon är en naturbegåvning för det var så avslappnande när hon svepte in krämen på händer, armar, fötter och ben. Hon ville smörja så då fick hon, vi började med det igår så antar att hon tyckte om det.
 
 
 

Vi kom långt idag

Jag är så tacksam som har vänner som kan hjälpa till att städa, jag bad inte om det men kom så sjukt mycket längre med storstädningen tack vare Elin. Elin och Haylie tog den enkla delen nämnligen Haylies rum, vardagsrummet och hallen. Jag höll till i köket hela tiden där väggar, skåp och lådor även blev skrubbade, bytte plats på vissa saker. Nu har jag inte långt kvar med städningen i köket. Så imorgon fortsätter jag med städning och bakning. 
 
I eftermiddags var vi på Dillö och plockade blåbär, fick även med mig sötbär hem. Vi var visserligen inte där så länge men det räcker för denna gången. 
 
 
Så nu ska jag ta det chill och kolla på Maria Wern med mitt nya projekt..