Torsdag

God morgon
 
Jag vaknade tidigare imorse av att Olof hoppade upp i sängen.. det är oklart hur länge han hade varit utanför buren och att han nu har lärt sig att putta upp luckan om den inte är riktigt stängd. Buskanin! 
 
 
Planen för denna Torsdag var att mamma och jag skulle ut och plocka trattisar men i och med att det regnar så har ingen utav oss lust med det. Så för min del så blir det storstädning under dagen! 

Ljuva Onsdag

God förmiddag
 
Jag sitter i min bil ute i skogen och bara njuter utav både lugn och sinnesfrid. Det har nu slagit mig att det faktiskt är höst inte minst märkte jag det igår när jag var ute på Torsö igen och plockade Björnbär som växer vilt längs med vägen till min favorit badplats problemet är att efter den 31/8 (imorgon) så stänger de med bom. Det finns många björnbär kvar som inte är mogna ännu utan som kan behöva någon vecka eller två, det känns lite surt faktiskt men får väl ta mig dit genom att gå ett par km ifrån bommen. 
 
Idag däremot letar jag kantareller och nypon. Tanken är att jag ska göra eget nyponpulver och imorgon skulle jag och mamma ut och leta trattkantareller. Man borde ta tillvara på naturens resurser lite mer än vad man gör, det ska jag bli bättre på i framtiden!

Det här blir en bra dag

Godmorgon 🌞
 
Vi hade tid hos bvc nu på morgonen och tyvärr fick vi en ny tid för att kolla synen i och med att lilla H inte ville mer när vi behövde kolla ett öga i taget. Men 111cm lång och 20,5kg väger min lilla tjej och hon följer sin kurva även om hon växt rejält sedan sist. Nu är hon i alla fall på dagis och det var inga konstigheter att lämna henne där men någon tröja det ville hon inte ha. Å andra sidan så förstår jag henne för idag är det VARMT, 22° för att vara exakt! 🌡
 
Jag har tänkt att fortsätta städa idag och handla lite smått samt så ska jag köra mamma till tandläkaren också. Sen får vi se vad det blir. 👌