Du gråa Januari är snart över

Godmorgon 😊

Jag har varit vaken i lite drygt 1,5 timme nu och bara legat och lyssnat på poddar, jag älskar det! Och jag har också registrerat Haylies schema för Februari till dagis och hon går 25h per vecka i snitt, tror det varit samma de föregående 2 månaderna också. 

Igår var jag helt inställd på att idag är det 1 Februari och då ska jag tvätta men så kom jag på att Januari har 31 dagar, såklart! Å andra sidan så hinner jag göra klart städningen idag för jag kom verkligen långt igår och det var så skönt när det doftade rent ifrån köket. 

Jag skämdes liksom ögonen ur mig när grabbarna hade gått ifrån lägenheten runt lunchtid och kom underfund med hur stökigt jag hade det i vardagsrummet eftersom jag har en glasdörr där. De hade satt upp en ny elcentral och förberett för en termometer som ska sitta i hallen. Och varför de hade plockat ner min taklampa det kan jag inte förstå, jag hoppas att de sätter upp den igen! 

Så idag ägnar jag mig åt mitt sovrum och klädkammaren och jag ska även hinna duscha också, det behövs om en säger så.. fett hår!

Såhär ser det ut i badrummet just nu. 👇




Jag har fått hem lite interiör som står där i sina lådor och väntar på att få komma upp men det blir väl under nästa vecka kanske (?)

Jag ser verkligen fram emot när de fyllt golvet och börjar sätta in våtrumsmattan för då är det inte lång tid kvar. 
Man vet när folk är inne och jobbar för då står dörren på vid gavel men så fort de går så låses också dörren, det känns väldigt bra att veta. För det var ju något man tänkte på under hela förra veckan och det går bra och smidigt att använda baracken för toalett och dusch. Haylie och jag brukar gå innevägen bort till port 25 och gå därifrån de sista knappa 10-15 metrarna utomhus. 
Så nu vet man vart både skyddsrummet och elcentralen finns 👌 bättre sent än aldrig! 

Idag åker resten av julen också ut, de 2 sista lamporna tas ned, stjärnan i köket åkte ned igår, det är verkligen skönt! Bara se till att få ner allt som ska till förrådet också så att man slipper har julgrejer överallt för att Haylie inte kan låta bli att riva upp det som är nedpackat. 

Nu ska vi börja dra oss mot dagis.

Kommentera här: